• On food and cooking: the science and lore of the kitchen

    On food and cooking: the science and lore of the kitchen

    Harold McGee's On Food and Cooking is a kitchen classic. Hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it first appeared in 1984, On Food and Cooking is the bible to which food lovers and professional chefs worldwide turn for an understanding of where our foods come from, what exactly they're made of, and how cooking transforms them into something new and delicious. Now, for its twentieth anniversary, Harold McGee has prepared a new,...

     11 p hcmute 15/03/2023 287 2

  • Korean cooking made easy simple meals in minutes: Quick, easy and delicious recipes to make at home

    Korean cooking made easy simple meals in minutes: Quick, easy and delicious recipes to make at home

    Many Korean favorites, including Bulgogi, Bibimbap, Naengmyeon, Japchae, Gujeolpan, and Haemul jeon-gol Call no. : 641.59519 C559

     26 p hcmute 10/03/2023 293 1

  • Mrs. Beeton's cookery book and household guide

    Mrs. Beeton's cookery book and household guide

    Isabella Mary Beeton was the 19th century's Martha Stewart, and she is responsible for organizing the rules of domestic life into the first easy-to-follow guide. Includes recipes for all different types of food and beverages, as well as tips on table decoration and the proper arrangement of a functional kitchen. Call no. : 641.591 B415

     21 p hcmute 10/03/2023 217 1

  • Văn hóa ẩm thực Việt Nam các món ăn miền Bắc

    Văn hóa ẩm thực Việt Nam các món ăn miền Bắc

    Văn hóa ẩm thực Việt Nam các món ăn miền Bắc/ Băng Sơn, Mai Khôi. -- In lần thứ ba. -- H.: Thanh niên, 2006 514tr.; 21cm Dewey Class no. : 394.109 597 -- dc 22 Call no. : 394.109597 B216-S698

     11 p hcmute 04/07/2022 270 0

  • Cẩm nang chế biến thức uống thiên nhiên - Tập 2

    Cẩm nang chế biến thức uống thiên nhiên - Tập 2

    Cẩm nang chế biến thức uống thiên nhiên - Tập 2/ Khánh Linh. -- H.: Nxb.Hà Nội, 2009 246tr.; 21cm Dewey Class no. : 641.875 -- dc 22 Call no. : 641.875 K45-L755

     15 p hcmute 03/06/2022 185 1

  • 350 món ăn đãi tiệc : Hấp dẫn, ngon miệng, bổ dưỡng, dễ làm

    350 món ăn đãi tiệc : Hấp dẫn, ngon miệng, bổ dưỡng, dễ làm

    350 món ăn đãi tiệc : Hấp dẫn, ngon miệng, bổ dưỡng, dễ làm/ Huỳnh Hương, Kim Thanh. -- H.: Thanh niên, 2008 271tr.; 21cm Dewey Class no. : 641.568 -- dc 22 Call no. : 641.568 H987-H957

     8 p hcmute 03/06/2022 240 2

  • Việt Nam trên bàn ăn

    Việt Nam trên bàn ăn

    Việt Nam trên bàn ăn / Phạm Minh Thảo. -- H : Văn hóa thông tin, 2005 327tr ; 19cm Dewey Class no. : 306.095922 -- dc 21 , 641.595 97 -- dc 21 Call no. : 641.59597 P534-T367

     13 p hcmute 03/06/2022 278 1

  • Vườn ẩm thực Trung Hoa: Món súp Quảng Đông: 60 món canh, 15 món súp

    Vườn ẩm thực Trung Hoa: Món súp Quảng Đông: 60 món canh, 15 món súp

    Vườn ẩm thực Trung Hoa: Món súp Quảng Đông: 60 món canh, 15 món súp / Diệp Quốc Cường (dịch). -- Đà Nẵng: Nxb Đà Nẵng, 2003 80tr.; 21cm Dewey Class no. : 641.595 1 -- dc 21 Call no. : 641.5951 D562-C973

     7 p hcmute 03/06/2022 258 1

  • Chế biến các món ăn ngon

    Chế biến các món ăn ngon

    Chế biến các món ăn ngon/ Triệu Thị Chơi, Nguyễn Thị Phụng . -- Lần Thứ 1. -- H.: Phụ Nữ, 2004 340tr.; 21cm Summary: Dewey Class no. : 641.82 -- dc 21 , 641.502 Call no. : 641.82 T827-C545

     12 p hcmute 01/06/2022 217 0

  • Từ điển 1001 món ăn Việt Nam

    Từ điển 1001 món ăn Việt Nam

    Từ điển 1001 món ăn Việt Nam/ Trầm Kim Mai. -- Lần Thứ 1. -- Tp.HCM.: Trẻ , 2000 719tr.; 20,5cm Dewey Class no. : 641.503 -- dc 21 Call no. : 641.503 T771 - M217

     16 p hcmute 01/06/2022 197 1

  • Những món ăn Âu - Mỹ: Sổ tay nội trợ

    Những món ăn Âu - Mỹ: Sổ tay nội trợ

    Những món ăn Âu - Mỹ: Sổ tay nội trợ/ {Ktg}. -- Lần Thứ 1. -- Tp.HCM.: Nxb TP. Hồ CHí Minh , 1993 227tr.; 20cm. Summary: Nội dung chính: Dewey Class no. : 641.82 -- dc 21 Call no. : 641.82 N585

     4 p hcmute 30/05/2022 218 0

  • Chinese recipes 500

    Chinese recipes 500

    This is a beautifully illustrated culinary guide for every cook keen to prepare and enjoy the authentic foods of China, Japan, Korea and South-east Asia. There are meals for every occasion, from fortifying soups such as Udon Noodles with Egg Broth and Ginger to light, dumplingstyle snacks such as Steamed Crab Dim Sum with Chinese Chives. Classic main courses include Sweet and Sour Pork, and Sichuan Beef with Tofu. Some of the Indo-Chinese...

     6 p hcmute 23/05/2022 201 0

Hướng dẫn khai thác thư viện số
getDocumentFilter3 p_strSchoolCode=hcmute
getDocumentFilter3 strKey=LIBTAILIEU2_LIST_FILTERhcmute291629167vi