Tài liệu Thư viện số
Danh mục TaiLieu.VN
Kết quả 1-12 trong khoảng 1181
Environmental principles and ethics: Textbook
With the accompanying field trip guide, this book aims to foster environmental literacy of non-science students and to train them to look at environment-related issues from a critical perspective. It covers such issues as: natural science, resources management, food safety, public health, sustainable development, ecotourism, and more. Call no. : 628.078 W872
8 p hcmute 11/09/2023 19 0
Giáo trình cơ sở mô hình chất lượng nước mặt
Giáo trình cơ sở mô hình chất lượng nước mặt / Đào Nguyên Khôi (ch.b); Nguyễn Thị Duyên, Phạm Thị Thảo Nhi. -- H.: Xây dựng, 2017. - 233tr. ; 27 cm. Call no. : 628.161 Đ211-K45
8 p hcmute 21/06/2023 94 0
Food flavours: biology and chemistry
How does the nose know what it smells? How do we taste foods? What gives foods their characteristic flavours? How do the methods of food preparation and processing change the flavours of foods? Food Flavours answers these questions and much more, in a clear and understandable manner, describing the composition of flavour compounds and the contributions they make to our sensory experiences. The book begins with the chemical reactions by which...
9 p hcmute 10/03/2023 130 0
Giáo trình cấp thoát nước trong nhà
Giáo trình cấp thoát nước trong nhà/ Bộ xây dựng. -- Tái bản. -- H.: Xây Dựng, 2021.-197tr.; 27cm. Dùng cho môn học Cấp thoát nước công trình. Call no. : 628.1 G434
6 p hcmute 01/03/2023 116 2
Giáo trình Cấp thoát nước: Giáo trình dành cho sinh viên đại học chuyên ngành Kiến trúc và Xây dựng
Giáo trình Cấp thoát nước: Giáo trình dành cho sinh viên đại học chuyên ngành Kiến trúc và Xây dựng/ Hoàng Huệ. -- Tái bản. -- H.: Xây Dựng, 2018.-174tr.; 27cm. Dùng cho môn học Mạng lưới cấp thoát nước. Call no. : 628.1 H678-H887
9 p hcmute 01/03/2023 101 0
Các quá trình, thiết bị trong công nghệ hóa chất và thực phẩm - Tập 4: Phần riêng dưới tác dụng của nhiệt (Chưng luyện, hấp thụ, hấp phụ, trích ly, kết tinh, sấy)/ Nguyễn Bin. -- H.: Khoa học và Kỹ thuật, 2021. - 381tr.; 24cm Call no. : 660.28 N573-B612
16 p hcmute 28/02/2023 228 6
Hệ thống quản lý an toàn thực phẩm theo ISO 22000:2018 (Sổ tay hướng dẫn áp dụng)=ISO 22000:2018 food safety management systems (a practical manual)/ Nguyễn Hoàng Em. -- Tp. Hồ Chí Minh.: Đồng Nai, 2022. - 537tr.; 30cm. Call no. : 363.192 N573-E53
5 p hcmute 28/02/2023 183 6
Vận hành, bảo trì các công trình cấp nước nông thôn
Vận hành, bảo trì các công trình cấp nước nông thôn/ Nguyễn Việt Anh, Nguyễn Thành Luân (Đồng Ch.b), Trần Thị Hiền Hoa, Nguyễn Phương Thảo, Nguyễn Trà My. -- H.: Xây dựng, 2022. - 300tr.; 21cm Call no. : 363.61 N573-A596
11 p hcmute 28/02/2023 166 0
Cẩm nang và các giải pháp phòng, chống lũ, ngập lụt, sạt lở đất cho các đối tượng trong xã hội
Cẩm nang và các giải pháp phòng, chống lũ, ngập lụt, sạt lở đất cho các đối tượng trong xã hội. -- H.: Xây dựng, 2022. - 250tr.; 21cm Call no. : 363.34937 C172
8 p hcmute 28/02/2023 120 0
Thu gom xử lý và sử dụng nước mưa cho cộng đồng
Thu gom xử lý và sử dụng nước mưa cho cộng đồng/ Nguyễn Việt Anh, Đào Anh Dũng, Trần Hoài Sơn . -- H.: Xây dựng, 2022. - 200tr.; 21cm. Call no. : 628.14 T532
16 p hcmute 28/02/2023 97 0
Enzymes: a practical introduction to structure, mechanism, and data analysis
This practical, up-to-date survey is designed for a broad spectrum of biological and chemical scientists who are beginning to delve into modern enzymology. Enzymes, Second Edition explains the structural complexities of proteins and enzymes and the mechanisms by which exzymes perform their catalytic functions. The book provides illustrative examples from the contemporary literature to guide the reader through concepts and data analysis...
13 p hcmute 23/02/2023 100 0
Introduction to food engineering
Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5e transitions with today's students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Held man demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. This...
24 p hcmute 23/02/2023 123 1
Bộ sưu tập nổi bật
8 11421
41 24978
10 10624
Bộ sưu tập pháp luật đại cương
10 9857
10 12076
137 51245