• Batch processing : modeling and design

    Batch processing : modeling and design

    "" ... rất hợp thời vì chỉ có rất ít văn bản đề cập đến chủ đề một cách thống nhất. Cuốn sách cung cấp một cái nhìn tổng quan về quá trình phản ứng và tách mẻ. Đặc biệt có một xử lý toàn diện của các quá trình tách mẻ kéo dài hơn chín chương. "" - Dominique Bonvin, École polytechnique fédérale de Lausanne, Thụy Sĩ "" Việc lựa chọn các chủ...

     15 p hcmute 27/06/2022 26 0

  • Food composition and analysis : Methods and strategies

    Food composition and analysis : Methods and strategies

    Cuốn sách này bao gồm các phương pháp và chiến lược liên quan đến thành phần và phân tích thực phẩm. Các chủ đề bao gồm hoạt động chống oxy hóa của các vi cầu arabinoxylan cám ngô; bao bì hoạt động dựa trên việc giải phóng carvacrol và thymol cho thực phẩm tươi sống; enzyme cho các ngành công nghiệp hương vị, sữa và nướng bánh; công nghệ màng trong...

     15 p hcmute 27/06/2022 118 0

  • Tính toán thiết kế các công trình xử lý nước thải

    Tính toán thiết kế các công trình xử lý nước thải

    Tính toán thiết kế các công trình xử lý nước thải/ Trịnh Xuân Lai. -- Tái bản. -- H.: Xây dựng, 2011 240tr.; 27cm Dewey Class no. : 628.162 -- dc 22 Call no. : 628.162 T833-L185

     7 p hcmute 03/06/2022 26 0

  • Xử lý nước thải sinh hoạt quy mô nhỏ và vừa: Giáo trình dùng cho sinh viên đại học các ngành xây dựng cơ bản

    Xử lý nước thải sinh hoạt quy mô nhỏ và vừa: Giáo trình dùng cho sinh viên đại học các ngành xây dựng cơ bản

    Xử lý nước thải sinh hoạt quy mô nhỏ và vừa: Giáo trình dùng cho sinh viên đại học các ngành xây dựng cơ bản / Trần Đức Hạ. -- H.: Khoa học và Kỹ thuật 2006 197tr.; 27cm Dewey Class no. : 628.162 -- dc 21 Call no. : 628.162 T772-H111

     6 p hcmute 26/05/2022 26 0

  • Coffee flavor chemistry

    Coffee flavor chemistry

    During the past 150 years, organic chemists have attempted to solve the mystery of roasted coffee flavor and only recently uncovered its secrets. This book provides a complete analytical and synthetic survey of the chemistry of coffee flavor constituents. Call no. : 663.93 F578

     10 p hcmute 24/05/2022 101 0

  • The science of chocolate

    The science of chocolate

    This book describes the complete chocolate making process, from the growing of the beans to the sale in the show Call no. : 664.5 B396

     11 p hcmute 24/05/2022 144 1

  • An introduction to the physical chemistry of food

    An introduction to the physical chemistry of food

    Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example, in ice cream the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat as an emulsion, freezing (crystallization) of some of the water gives the product its hardness, and polysaccharide stabilizers keep it smooth. Why different recipes work as they do is largely governed by the rules of physical chemistry. This textbook...

     10 p hcmute 24/05/2022 46 0

  • Handbook of food process design - Vplume 2

    Handbook of food process design - Vplume 2

    In the 21st Century, processing food is no longer a simple or straightforward matter. Ongoing advances in manufacturing have placed new demands on the design and methodology of food processes. A highly interdisciplinary science, food process design draws upon the principles of chemical and mechanical engineering, microbiology, chemistry, nutrition and economics, and is of central importance to the food industry. Process design is the core of...

     20 p hcmute 24/05/2022 32 0

  • Tea and tea products : Chemistry and health-promoting properties

    Tea and tea products : Chemistry and health-promoting properties

    While the health benefits of green tea are well-documented, researchers have only recently turned their attention to the action and health benefits of other teas. "Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties" provides extensive coverage of the chemistry, biology, and health promoting properties of most varieties including black, green, and oolong. Written by leading natural product and nutritional experts, this book...

     6 p hcmute 24/05/2022 100 0

  • Sensory evaluation of food : Principles and practices

    Sensory evaluation of food : Principles and practices

    The field of sensory science has grown exponentially since the publication of the first edition of Sensory Evaluation of Food. Fifteen years ago, the journal Food Quality and Preference was fairly new. Now it holds an eminent position as a venue for research on sensory test methods (among many other topics). Knowledge of the intricate cellular processes in chemoreception, as well as their genetic basis has undergone nothing less than a...

     21 p hcmute 24/05/2022 127 1

  • Công tác thực hiện quy hoạch xây dựng đô thị: Dự án nâng cao năng lực quy hoạch và quản lý môi trường đô thị

    Công tác thực hiện quy hoạch xây dựng đô thị: Dự án nâng cao năng lực quy hoạch và quản lý môi trường đô thị

    Công tác thực hiện quy hoạch xây dựng đô thị: Dự án nâng cao năng lực quy hoạch và quản lý môi trường đô thị/ Trần Trọng Hanh. -- Tái bản. -- Hà Nội: Xây dựng, 2008 107; 27cm Dewey Class no. : 711.4 -- dc 22 Call no. : 711.4 T772-H239

     7 p hcmute 23/05/2022 25 0

  • Handbook of food process design - Vol. 1

    Handbook of food process design - Vol. 1

    This book will offer a comprehensive account of the design of all major food processing systems, including both established and novel unit operations. The range of equipment available for any given process will be described, including the basic theoretical principles and modes of operation. Advantages and limitations of the equipment within various relevant parameters (such as size, processing time, cost and energy). Call no. : 664.02 H236

     22 p hcmute 23/05/2022 31 0

Hướng dẫn khai thác thư viện số

Phát hành thẻ thư viện số

C.Võ Thị Phượng

ĐT: 01692215429