• Thiết kế đồng phục cho sinh viên ngành May

    Thiết kế đồng phục cho sinh viên ngành May

    Đồng phục hay bộ đồng phục là các loại quần, áo giống nhau và được mặc bởi các thành viên của một tổ chức khi tham gia các hoạt động trong tổ chức đó theo quy định, nội quy của tổ chức. Đồng phục cũng thể hiện tình đoàn kết của tổ chức. Việc mặc đồng phục hiện nay được thực hiện một cách bắt buộc ở trường ĐH Sư phạm Kỹ...

     22 p hcmute 09/10/2020 43 1

  • Nghiên cứu và thực hiện cải tiến các thao tác ngành may

    Nghiên cứu và thực hiện cải tiến các thao tác ngành may

    Chúng em thực hiện đề tài với mục tiêu sẽ đưa ra được các bảng thống kê, những con số cụ thể và có cơ sở khoa học về các thao tác trong ngành may, từ đó có thể cải tiến thao tác, rút ngắn, giảm thiểu hao phí trong quá trình sản xuất.

     22 p hcmute 25/09/2020 53 3

  • Handbook of smart textiles

    Handbook of smart textiles

    The ℓ́ℓHandbook of Smart Textilesℓ́ℓ aims to provide a comprehensive overview in the field of smart textile describing the state of the art in the research sector as well as the well-established techniques applied in industries. The handbook is planned to cover from fundamental theories, experimental techniques, characterization methods, as well as real applications with successful commercialized examples. The book is structured in a...

     10 p hcmute 24/08/2020 167 4

  • Handbook of fiber science and technology - Volume II: Chemical and processing of fiber and fabrics (functional finishes: part B)

    Handbook of fiber science and technology - Volume II: Chemical and processing of fiber and fabrics (functional finishes: part B)

    Continuing the outstanding coverage from Part A, the authoritative information inFunctional Finishes, Part B makes your work with fibers and fabrics cost-effective ...offers practical guidance in finishing techniques-including flame retardancy, water andoil repellency, soil release, electroconductivity, and radiation ... and eases your continuingstudy of this expanding field with numerous, current references-with manyoriginal findings not...

     12 p hcmute 24/08/2020 104 2

  • Nghiên cứu định lượng tác động của thiên tai đến giá cả hàng hóa tiêu dùng tại Việt Nam

    Nghiên cứu định lượng tác động của thiên tai đến giá cả hàng hóa tiêu dùng tại Việt Nam

    Đề tài thu thập bộ dữ liệu về thiên tai và kinh tế vĩ mô của Việt Nam từ 2004-2014. Đánh giá tác động do thiên tai đến giá cả hàng hóa tiêu dùng nói chung và giá cả hàng hóa của từng nhóm hàng cụ thể. Thiên tai làm tăng giá cả hàng hóa tiêu dùng tại Việt Nam. Hàng hóa bị tăng giá nhiều nhất là lƣơng thực-thực phẩm, đồ uống-thuốc là, nhà ở...

     22 p hcmute 03/07/2020 47 2

  • Giáo trình Chuẩn bị sản xuất may

    Giáo trình Chuẩn bị sản xuất may

    Giáo trình giới thiệu toàn bộ những nhiệm vụ cần thiết của người cán bộ kỹ thuật trong doanh nghiệp may, đặc biệt là những công việc cần làm trong giai đoạn chuẩn bị sản xuất từ nguyên phụ liệu, thiết kế đến công nghệ. Giáo trình bao gồm ba phần chính: công đoạn chuẩn bị vật liệu, chuẩn bị thiết kế, chuẩn bị về công nghệ.

     8 p hcmute 03/07/2020 157 12

  • Lawrie's meat science, 7nd edition

    Lawrie's meat science, 7nd edition

    Lawrie’s Meat Science has established itself as a standard work for both students and professionals in the meat industry. Its basic theme remains the central importance of biochemistry in understanding the production, storage, processing and eating quality of meat. At a time when so much controversy surrounds meat production and nutrition, Lawrie’s meat science, written by Lawrie in collaboration with Ledward, provides a clear guide which...

     11 p hcmute 30/03/2020 36 1

  • Manley's technology of biscuits, crackers and cookies, 4nd edition

    Manley's technology of biscuits, crackers and cookies, 4nd edition

    Manley’s Technology of Biscuits, Crackers and Cookies is widely regarded as the standard work in its field. Part one covers management issues such as HACCP, quality control, process control and product development. Part two deals with the selection of raw materials and ingredients. The range and types of biscuits is covered in part three, while part four covers the main production processes and equipment, from bulk handling and metering of...

     15 p hcmute 30/03/2020 119 2

  • Bakery products science and technology, 2nd edition

    Bakery products science and technology, 2nd edition

    Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake. While currently there are many books available aimed at food service operators, culinary art instruction and consumers, relatively few professional publications exist that cover the science and technology of baking. In this book, professionals from industry,...

     13 p hcmute 29/03/2020 96 1

  • The christmas table: Recipes and Crafts to create your ơn holiday tradition

    The christmas table: Recipes and Crafts to create your ơn holiday tradition

    Christmas is a spirited and creative time of year, with a joyful abundance of family, friends, and, of course, food, food, and more food! For those who relish in the idea of maintaining family holiday traditions or starting new ones of their own, this book-in one neatly bound package- is all about serving up comfort and joy with helpful ideas to simplify, organize, and plan your holiday feasts. "The Christmas Table" is filled with more than 80...

     10 p hcmute 29/03/2020 83 1

  • Chinese 500 recipes

    Chinese 500 recipes

    Aromatic, spicy and exotic recipes made simple - this beautifully illustrated culinary guide is for every cook keen to prepare and enjoy the dishes of China, Japan, Korea and South-east Asia. There are meals for every occasion, from fortifying soups such as Udon Noodles with Egg Broth and Ginger, to easy meals like Chicken with Lemon Sauce, to light, dumpling-style snacks such as Steamed Crab Dim Sum with Chinese Chives. Classic main courses...

     9 p hcmute 29/03/2020 94 3

  • Our sweet kitchen: cakes with Asian flair

    Our sweet kitchen: cakes with Asian flair

    A labour of love and transcontinental collaboration between two good friends, 'Our Sweet Kitchen' gathers 50 classic cake recipes from cupcakes to pound cakes - all brought to you from the comforts of their home kitchens

     6 p hcmute 29/03/2020 81 1

Hướng dẫn khai thác thư viện số
Yahoo Messenger

Phát hành thẻ thư viện số

C.Võ Thị Phượng

ĐT: 01692215429