The food of the Philippines : 81 easy and delicious recipes from the pearl of the orient
The food of the Philippines : 81 easy and delicious recipes from the pearl of the orient/ Recipes by Reynaldo G. Alejandro; introductory essays by Doreen G. Fernandez, Corazon S. Alvina and Millie Reyes ; food photography by Luca Invernizzi Tettoni. -- Singaphore: Periplus Editions, 2005; 112p.; 28cm; ISBN 079460501X
1. Chế biến món ăn. 2. Cookery -- Philippines. 3. Cooking -- Philippines. 4. Kỹ thuật nấu ăn -- Philippines. I. Alejandro, Reynaldo. II. Fernandez, Doreen G. III. Reyes, Millie.
Dewey Class no. : 641.59599 -- dc 22
Call no. : 641.59599 A366
Xin lỗi bạn không thể down load tài liệu này. Bạn có thể xem tài liệu trực tuyến trên website hoặc liên hệ thư viện trường để được hướng dẫn. Cảm ơn bạn đã sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
Bạn vui lòng tham khảo thỏa thuận sử dụng của thư viện số.