Steaming is a wonderful introduction to this classic Asian art of cooking. Each recipe includes step-by-step directions that anyone can follow, and provides information on how to use a variety of steaming equipment, including tips for creating your own steamer. With recipes for everything from appetizers to desserts, everyone is sure to find new family favorites for dinner!
Delicious recipes include:
Steamed Mussels with Garlic Herb Butter
Marinated Corn on the Cob
Steamed Asian Greens with Oyster Sauce
Sushi Rice
Curried Vegetables with Pistachio Couscous
Cordon Bleu Chicken with Avocado and Walnuts
Fresh Salmon Salad with Soy Ginger Dressing
Grand Marnier Creme Caramel
Xin lỗi bạn không thể down load tài liệu này. Bạn có thể xem tài liệu trực tuyến trên website hoặc liên hệ thư viện trường để được hướng dẫn. Cảm ơn bạn đã sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
Bạn vui lòng tham khảo thỏa thuận sử dụng của thư viện số.